Diaz

Alle raamdecoratie van het merk Diaz wordt in België vervaardigd. Hiermee is Diaz uniek. U kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in uw ideale raamdecoratie.

Read More

Dizz Design

Dizz maakt deel uit van het moederbedrijf Diaz en is dus ook een Belgisch merk. Dizz Design is een merk van tijdloze en decoratieve gordijnstoffen met verfrissende collecties. Door haar creativiteit en uitstekende kwaliteit is Dizz Design wereldwijd dé aanwezigheid bij prestigieuze groothandels & distributeurs in gordijnstoffen verworven.

Read More

Toppoint

Een grote passie voor interieurtrends en vormgeving. Een heldere focus om, onder alle omstandigheden,  tot de best mogelijke  raamoplossingen te komen. Dat is de missie van Toppoint ! Het gehele Toppointteam is dan ook gedreven de meest mooie- en functionele raamdecoratie voor u te ontwikkelen. Continue ontwikkelingen qua design en techniek worden toegepast. Oogstrelende raamdecoratie, functionele perfectie.

Read More

Velux

Al meer dan 75 jaar creëert de Velux groep, van Deense oorsprong, wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak.

Alle producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren. Ze geven terug aan de omgeving door zeer energie-efficiënt te zijn. Ze genereren meer energie dan het kost om ze te produceren.

 

velux.PNG